Skip to content
Menu

Üzleti internet-szolgáltatás

Bérelt vonalas díjcsomagok

Társaságunk 2003 óta biztosít internet-szolgáltatást mikro- és kisvállalkozások, valamint nagyvállalatok részére. Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk. A bérelt vonalnak köszönhetően tudjuk garantálni a magasabb le és feltöltési sebességeket. A rendelkezésre állást tekintve normál, kiemelt és prémium kategóriák között választhatnak ügyfeleink.

KEVENET NORMÁL

Üzleti alapcsomag

Éves átlagos rendelkezésre állás: 99,5%
Garantált sebesség: 33%
Hibaelhárítás megkezdés max. ideje: 48 óra
Helyszíni javítás megkezdése: 24 órán belül
Szimmetrikus kapcsolat: nem
Backup vonal: nem
Érdekel
Ezt ajánljuk
KEVENET KIEMELT

Üzleti csomag

Éves átlagos rendelkezésre állás: 99,7%
Garantált sebesség: 66%
Hibaelhárítás megkezdés max. ideje: 24 óra
Helyszíni javítás megkezdése: 8 órán belül
Szimmetrikus kapcsolat: nem
Backup vonal: nem
Érdekel
KEVENET PRÉMIUM

Üzleti csúcscsomag

Éves átlagos rendelkezésre állás: 99,9%
Garantált sebesség: 100%
Hibaelhárítás megkezdés max. ideje: 12 óra
Helyszíni javítás megkezdése: 8 órán belül
Szimmetrikus kapcsolat: igen
Backup vonal: igen
Érdekel

Akciók, kedvezmények

  • Minden KEVENET-es végponthoz fix, publikus IP cím jár, díjmentesen!
  • A kapcsolat időben, adatforgalomban korlátlan!
  • Üzleti előfizetéshez minden esetben kedvezményes dolgozói internet hozzáférést adunk!

A vezeték nélküli internet technológiai háttere

A KEVENET-csoport mikrohullámú adatátvitellel biztosítja a nagy sebességű internet hozzáférést. A legújabb eszközökkel már száz megabit feletti sávszélesség elérése is lehetséges. 

A rendszer erőssége, hogy nem kell vezetékes kapcsolatot kiépítenünk a partnereink telephelyéhez. A Közép-Magyarországi régió 52 településén rendelkezünk átjátszóállomásokkal. A szolgáltatás igénybevételének feltétele csupán annyi, hogy a leendő végponttól látható legyen valamelyik KEVENET átjátszóállomás. Ezek a központok általában víztornyokra vagy egyéb magas pontokra vannak felszerelve.

Telephelyén, irodaépületén elhelyezünk egy kisméretű antennát. Általában oromfalra vagy tetősíkra rögzítjük az eszközt a megfelelő tartókonzol segítségével, de lehetőség van egyedi megoldásokra is (pl. különálló antennatartó rúd). Az antennától kábelt vezetünk a felhasználás helyéig. Itt elhelyezünk egy úgynevezett POE egységet (kisméretű doboz). A POE egységbe közvetlenül tud csatlakoztatni számítógépet, vagy wifi routert, ha az ingatlanon belül is vezeték nélkül szeretné használni az internetet.

mikrohullámú internet

Nyerő céges internet ajánlatok a KEVENET-nél

Az üzleti netes csomagok esetén a havidíj mindig magasabb, mint a lakossági szolgáltatásnál. Ez a különbség a lényegesen eltérő szolgáltatási garanciák miatt adódik. Amíg egy lakossági előfizetés esetén általános és életszerű, hogy a bejelentést követő 72 órán belül kezdik meg a hibajavítást, az üzleti csomagoknál ez elfogadhatatlan lenne. A KEVENET-nél az alap üzleti szolgáltatási csomagban is 24 órán belül megkezdjük a helyszíni hibajavítást. A prémium ügyfeleknél 8 órán belül a helyszínen vagyunk hétvégén is, ünnepnapokon is.

A garantált sávszélesség is sokkal magasabb a vállalkozói csomagok esetén, hiszen az üzletmenet folyamatosságát csak stabil, jó minőségű netkapcsolattal lehet fenntartani.

Üzleti csomagjaink sávszélessége 20 Mbps-től indul és akár 300 Mbps értékig terjed. Ilyen sebességet más technológiával nem tud elérni a kábelhálózatra nem csatlakozó területeken!

Bosszantó lehet, ha technikai problémája van és a szolgáltató ügyfélszolgálatán hosszú percekig tartó  zenélgetés után is csak egy műszaki dolgokban járatlan adminisztrátort ér el. A KEVENET üzleti internetszolgáltatásával közvetlen, kompetens, telefonos helpdesk áll rendelkezésére.  

Hol érhető el a stabil céges internet?

A KEVENET csoport Közép-Magyarország 52 településén rendelkezik saját tulajdonú, korszerű hálózattal.  

Írjon nekünk, hogy segíthessünk!

Az alábbi űrlap kitöltésével – kötelezettségek nélkül jelezheti szándékát üzleti internet előfizetéssel kapcsolatban. A megadott adatok alapján műszaki kollégánk ellenőrzi a terület lefedettségét. Ezután ügyfélszolgálatunk az ön cégére szabott ajánlatot küld emailben. Az ajánlattal kapcsolatban bármikor fordulhat kérdéseivel az ön személyes ügyintézőjéhez. Kedvező válasz esetén akár napokon belül telepíthetjük az eszközöket és indíthatjuk önnél is gyors internetszolgáltatásunkat!

Céges internet ajánlatkérés