Skip to content
Menu

Álláslehetőség

Álláslehetőségek a KEVENET csoportnál

Kulturált munkakörnyezet, jó csapat, változatos feladatok.
Projektjeink során ügyfeleink a legkülönbözőbb szakmai kihívásokat támasztják elénk, így a munkavégzés során lehetőség nyílik az iparág számos területével megismerkedni, mint IT hálózatok, IP kamerarendszerek és még sok más. Annak érdekében, hogy megfeleljünk a piac támasztotta elvárásoknak, számos tréning és továbbképzési lehetőség áll az új kollégák rendelkezésére. Folyamatosan bővülő csapatunkba szükségünk van tapasztalt, senior szakemberekre, illetve ügyes és proaktív kollégákra, akik képesek önállóan dolgozni és szakmai segítséggel a lehető legtöbb szerelési feladatot ellátni.

Hálózatüzemeltető

Hálózatüzemeltető kollégánk a cégcsoport telekommunikációs üzletágának csoportvezetője. Feladata a KEVENET vezeték nélküli távközlési hálózatának távfelügyelete. Az esetleges hibák okainak feltárása, hibajavítás vagy annak koordinálása. Hozzá tartozik az új ügyfelek bekötésének menedzselése. A kiszálló technikusok munkájának irányítása. Továbbá a végponton felmerülő, szoftveresen javítható hibák beazonosítása, elhárítása. 

Irodai, vezető beosztású munkakör. Kulturált munkakörnyezet, pozitív, jó csapat. 

Nettó kereset:  350-550 ezer forint (a speciális kompetenciák elsajátításának ütemében tervezetten emelkedő bérezés) + céges telefon, internet előfizetés és ügyeleti díj

Elvárás: Informatikus végzettség, 3-5 éves hálózat építési/üzemeltetési gyakorlat

Örülünk, ha kollégáink fejlődni szeretnének szakterületükön. A változatos, kreatív feladatok mellett belső és külső képzésekkel támogatjuk tudásuk elmélyítését. 

A jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal az allas@kevenet.hu címre várjuk!