Skip to content
Menu

Kevenet Internet bemutatkozás

Cégtörténet

Családi Vállalkozásunkat 1996-ban alapítottuk meg Hiteles Kft. néven 100% magyar tulajdonosi jogkörrel. Az első években ügyviteli és informatikai szolgáltatásokkal foglalkoztunk, majd 2003-ban elindítottuk internet szolgáltatásunkat KEVENET néven. Ez a márkanév azóta összeforrt a céggel. Jelenleg a Közép-Magyarországi régió legnagyobb alternatív internetszolgáltatója vagyunk 52 települést lefedő hálózatunkkal.

Cégünk fő profiljai közé 2007-ben bekerült a távközlés mellett a biztonságtechnika, ami dinamikusan fejlődve 10 év alatt a távközléssel azonos részt képvisel a vállalkozásban. Ennek keretében közterületi térfigyelő rendszereket létesítünk és üzemeltetünk, de szakmai napokkal és képzésekkel is támogatjuk az üzemeltetett rendszerek hatékonyságát. A Kevenet cégcsoport összesen mintegy 500 kamerát tartalmazó 30 települési térfigyelő rendszert üzemeltet és folyamatosan fejleszt a megrendelő igényei szerint.

Vállalkozásunk célja, hogy szolgáltatásunk továbbra is kiemelkedő rendelkezésre állási idővel működjön, melyet jól képzett szakembereink biztosítanak a nap 24 órájában.  A cégfilozófiánk az ügyfélközpontú hozzáállás és az egyszerű, gyors problémamegoldás. Ügyfeleink kiszolgálása érdekében automata rendszer helyett Call Centerünk munkatársai azonnal, személyesen fogadják a hívásokat. Az innováció több területen is jelen van társaságunknál a hatékonyságunk és hálózatunk növelése érdekében.