Skip to content
Menu

Online megrendelés – „Home Office” csomagok

Az alábbi táblázat kitöltésével lehetősége van jelezni részünkre „home office” internet szolgáltatásunk megrendelési szándékát. Kérjük, hogy írja be a kért adatokat, válassza ki a díjcsomagot, a szerződés időtartamát és a fizetési módot, fizetési gyakoriságot, illetve hogy igényt tart-e wifi routerre. Az adatkezelési tájékoztató elfogadása után nyomja meg a küldés gombot, ezt követően hamarosan sms-ben és e-mailben kap értesítést arról, hogy rögzítettük a rendszerünkben. Szerelőnk telefonon fog időpontot egyeztetni önnel a bekötésről.

Új előfizetőként lehetősége van kedvezményes áron wifi routert vásárolni (ez az eszköz házon belül lehetővé teszi eszközei számára - tablet, mobil telefon...- a vezeték nélküli internet elérést).

Kétféle teljesítményű és áru router közül választhat.

Amennyiben I1-es csomagot rendel és jellemzően egyszerre 1-2 eszközön használja a netet, úgy önnek az alap routerünket ajánljuk.
Az üzembe helyezett alap routert 15 113 forint helyett most 10 033 forintért vásárolhatja meg!

Ha nagyobb sávszélességet szeretne az otthoni wifi hálózatán elérni és jellemzően egyszerre több eszközön is használja a netet, úgy válassza a profi routerünket . Az üzembe helyezett profi routert 22 860 forint helyett most 17 780 forintért vásárolhatja meg! (bruttó árak)
Külterületi nyaralóterületen és külterületi zártkerti részeken az egyszeri díj mértéke a mindenkori díjszabás + bruttó 7000 Ft. Amennyiben a végpont nem létesíthető, és ezt kiszállással állapítjuk meg, a kiszállási díj bruttó 7000 Ft.