Online megrendelés – „Home Office” csomagok

Az alábbi táblázat kitöltésével lehetősége van jelezni részünkre „home office” internet szolgáltatásunk megrendelési szándékát. Kérjük, hogy írja be a kért adatokat, válassza ki a díjcsomagot, a szerződés időtartamát és a fizetési módot, fizetési gyakoriságot, illetve hogy igényt tart-e wifi routerre. Az adatkezelési tájékoztató elfogadása után nyomja meg a küldés gombot, ezt követően hamarosan sms-ben és e-mailben kap értesítést arról, hogy rögzítettük a rendszerünkben. Szerelőnk telefonon fog időpontot egyeztetni önnel a bekötésről.

Új előfizetőként lehetősége van kedvezményes áron wifi routert vásárolni (ez az eszköz házon belül lehetővé teszi eszközei számára - tablet, mobil telefon...- a vezeték nélküli internet elérést).
Kétféle teljesítményű és áru router közül választhat.
Amennyiben I1-es csomagot rendel és jellemzően egyszerre 1-2 eszközön használja a netet, úgy önnek az alap routerünket ajánljuk. Az üzembe helyezett alap routert 11 900 forint helyett most 7 900 forintért vásárolhatja meg!
Ha nagyobb sávszélességet szeretne az otthoni wifi hálózatán elérni és jellemzően egyszerre több eszközön is használja a netet, úgy válassza a profi routerünket . Az üzembe helyezett profi routert 18 000 forint helyett most 14 000 forintért vásárolhatja meg!
Külterületi nyaralóterületen és külterületi zártkerti részeken az egyszeri díj mértéke a mindenkori díjszabás +5000 Ft+ÁFA. Amennyiben a végpont nem létesíthető, és ezt kiszállással állapítjuk meg, a kiszállási díj 5000 Ft+ÁFA.