Skip to content
Menu

Társadalmi szerepvállalás

A KEVENET Csoport elkötelezett a térség információs kultúrájának fejlesztésében. Kezdetek óta támogatunk eszközökkel és internet hozzáférési lehetőséggel különböző közművelődési, oktatási és egyházi szervezeteket.

A szakmai programjaink mellett büszkék vagyunk arra, hogy évek óta egyre nagyobb szerepet vállalunk a régió szabadidő- és utánpótlás sport rendezvényeiben. Névadó szponzorai vagyunk az utánpótlás korosztály tavaszi kézilabda tornájának és kiemelt főtámogatóként segítjük a Kis-Duna Maraton megvalósulását.

Az intézmények támogatása mellett a környezetvédelem is fontos számunkra. Társaságunk a természeti tőke megőrzése érdekében minden évben ültet gyümölcsfákat. Törekszünk a környezetszennyezés csökkentésére: hulladékok minimalizálására, szelektív gyűjtésére és újrahasznosítására.

Társadalmi felelősségvállalás

Református gyülekezet,
Tass

Díjmentes internet hozzáférést biztosít a parókia számára Tasson. Gyülekezet már első megkeresésünkre pozitívan reagált a templomtorony bérletére vonatkozóan. A továbbiakban is a kölcsönös megértés és korretkség jellemezte viszonyunkat. Az évek óta tartó jó partner kapcsolat mellett büszkék vagyunk rá, hogy a hitéleti tevékenységet ilyen módon is támogathatjuk.

Társadalmi felelősségvállalás

Közintézményi internet program,
Szalkszentmárton

Az információs technológia fejlődésének, a felnövekvő generáció digitális írástudásának fejlesztése kiemelt támogatási területünk. Ennek keretében biztosítjuk Szalkszentmárton Község közintézményeinek internet kapcsolatát térítésmentesen.

Társadalmi felelősségvállalás

Kis-Duna Maraton,
Ráckeve

2016-óta cégünk biztosítja a versenyközpont internet ellátását. Emellett minden évben 9 kamerás élő közvetítést adunk a maratoni pálya távoli pontjairól.

Társadalmi felelősségvállalás

Közháló program,
Szigetújfalu

Az információs technológia fejlődésének, a felnövekvő generáció digitális írástudásának fejlesztése kiemelt támogatási területünk. Ennek keretében kötöttünk megállapodást Szigetújfalu Község Önkormányzatával a település közintézményeinek internet kapcsolathoz juttatására.

Társadalmi felelősségvállalás

KEVENET Kézilabda Kupa,
Dömsöd

A Ráckeve Városi Kézilabda Sport Klub minden év elején utánpótlás kézilabda tornát szervez a dömsödi sportcsarnokban. Büszkék vagyunk rá, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség versenynaptárában szereplő kupa névadó szponzorai lehetünk. 

Társadalmi felelősségvállalás

Motocross,
Kiskunlacháza

Kiskunlacházán régi hagyománya van a motocross versenyeknek. Ezt a hagyományt újjította meg néhány éve egy lelkes csapat. Örömmel álltunk mögéjük és biztosítunk internet hozzáférést, valamint a www.lachazamx.hu honlap műszaki hátterét számukra.

Társadalmi felelősségvállalás

Katolikus templom,
Szigetszentmárton

A Kis-Duna mellett, ráckevei ügyfélszolgálatunk szomszédságában helyezkedik el Szigetszentmárton. Az ott található, nemrég felújított római katolikus templomnak 2015 óta biztosítunk internet hozzáférési lehetőséget.