Online megrendelés

Optikai internet megrendelés

Optikai internet-csomagjaink Ráckeve belvárosában a Kölcsey utcai, az Ifjúság úti, a Radnóti utcai, Templom kerti lakótelepeken érhetők el. Az alábbi táblázat kitöltésével lehetősége van jelezni részünkre internet szolgáltatásunknak a megrendelési szándékát lakossági ügyfél részére. Kérjük, hogy írja be a kért adatokat, válassza ki a díjcsomagot, a szerződés időtartamát és a fizetési módot, fizetési gyakoriságot, illetve hogy igényt tart-e wifi routerre. Az adatkezelési tájékoztató elfogadása után nyomja meg a küldés gombot, ezt követően hamarosan sms-ben és e-mailben kap értesítést arról, hogy rögzítettük a rendszerünkben. Szerelőnk telefonon fog időpontot egyeztetni önnel a bekötésről.

Új előfizetőként lehetősége van kedvezményes áron wifi routert vásárolni (ez az eszköz házon belül lehetővé teszi eszközei számára - tablet, mobiltelefon...- a vezeték nélküli internet elérést).

Kétféle teljesítményű és áru router közül választhat.

Amennyiben I1-es csomagot rendel és jellemzően egyszerre 1-2 eszközön használja a netet, úgy önnek az alap routerünket ajánljuk.
Az üzembe helyezett alap routert 11 900 forint helyett most 7 900 forintért vásárolhatja meg!

Ha nagyobb sávszélességet szeretne az otthoni wifi hálózatán elérni és jellemzően egyszerre több eszközön is használja a netet, úgy válassza a profi routerünket . Az üzembe helyezett profi routert 18 000 forint helyett most 14 000 forintért vásárolhatja meg!