menu
+36 24 424 200 +36 20 231 5135 Ráckeve, Bercsényi u. 7. info(kukac)kevenet.hu
Internet TV Kamera Rólunk Társadalmi szerepvállalás Dokumentumok On-line megrendelés
+36 24 424 200 +36 20 231 5135 Ráckeve, Bercsényi u. 7. info(kukac)kevenet.hu

KIS-DUNA MARATON

Elkötelezettek vagyunk a térség indormációs kultúrájának fejlesztésében, de emellett legalább ennyire fontosnak tartjuk az egészséges életmódhoz kapcsolódó programokat. A KEVENET a Kis-Duna Maraton főtámogatója 2016-ban.

   
     

Szigetújfalu Közháló Program

Az információs technológia fejlődésének, a felnövekvő generáció digitális írástudásának fejlesztése kiemelt támogatási területünk. Ennek keretében kötöttünk megállapodást Szigetújfalu Község Önkormányzatával a település közintézményeinek internet kapcsolathoz juttatására.

 
     

Lacháza MX

Kiskunlacházán régi hagyománya van a motocross versenyeknek. Ezt a hagyományt újjította meg néhány éve egy lelkes csapat. Örömmel álltunk mögéjük és biztosítunk internet hozzáférést, valamint a www.lachazamx.hu honlap műszaki hátterét számukra.
 
     

Szent Imre Katolikus Általános Iskola

Büszkék vagyunk rá, hogy a Szent Imre Katolikus Általános Iskola honlapjához tartozó műszaki hátteret a KEVENEt biztosíthatja. Ezzel is szeretnénk támogatni az iskola értékteremtő, értékmegőrző, nevelő munkáját.
 
     

Esélyegyenlőség Lóréven

A KEVENET ingyenesen biztosított internet hozzáférésével a lórévi kisiskolások is hozzáférnek minden szüskéges tartalomhoz a világhálóról.

 
     

Tass, Református Gyülekezet

A KEVENET internet díjmentes hozzáférést biztosít a parókia számára Tasson. Gyülekezet már első megkeresésünkre pozitívan reagált a templomtorony bérletére vonatkozóan. A továbbiakban is a kölcsönös megértés és korretkség jellemezte viszonyunkat. Az évek óta tartó jó partner kapcsolat mellett büszkék vagyunk rá, hogy a hitéleti tevékenységet ilyen módon is támogathatjuk.
 
     

Polgárőrség Délegyháza

A közterületi térfigyelő rendszerek tervezése / kivitelezése / üzemeltetése mellett támogatjuk a települések civil kezdeményezéseit. Ennek keretében biztosítunk hozzáférést a Délegyházi Polgárőrség számára munkájuk hatékonyságának növeléséhez.
 
     

Szalkszentmárton Közintézményi Internet Program

Az információs technológia fejlődésének, a felnövekvő generáció digitális írástudásának fejlesztése kiemelt támogatási területünk. Ennek keretében biztosítjuk Szalkszentmárton Község közintézményeinek internet kapcsolatát térítésmentesen.
 
     

Római Katolikus Plébánia, Ráckeve

Együttműködésünk több, mint tíz évre nyúlik vissza. Ennek keretében az egyházközség hitoktatói és munkatársai jutnak internet hozzáféréshez.