menu
+36 24 424 200 +36 20 231 5135 Ráckeve, Bercsényi u. 7. info(kukac)kevenet.hu
Internet TV Kamera Rólunk Társadalmi szerepvállalás Dokumentumok On-line megrendelés
+36 24 424 200 +36 20 231 5135 Ráckeve, Bercsényi u. 7. info(kukac)kevenet.hu
Kattintson a nagyításhoz!

KEVENET

 

A Kevenet Közép-Magyarországon működő regionális széles sávú internet szolgáltatás. A szolgáltatás minőségét nem csak a kínált sebesség, hanem az ügyfelekre való odafigyelés teszi kiemelkedővé. Az alkalmazott vezeték nélküli technológia révén bel- és külterületen egyaránt elérhető, az ADSL technológiánál mind le-, mind feltöltésben lényegesen gyorsabb kapcsolatot jelent. A Kevenet-hez nem „jár” kapcsolt szolgáltatás, az előfizető szabadon dönthet, kinél szeretne tv vagy telefon előfizetést kötni.

A szolgáltatással lefedett terület folyamatosan nő, aktuális fejlesztéseinkről a www.fb.com/kevenet oldalon érhetők el információk.

A szolgáltatásról, árakról részletes információk itt a honlapon, illetve ügyfélszolgálatunkon érhetők el.

CÉGTÖRTÉNET

 

A Hiteles Kft. 1996-ban alakult. A vállalkozás 100% magyar tulajdonosi körrel rendelkezik. Családi vállalkozás, mely erős kötődéssel rendelkezik Ráckevén. Az elmúlt 20 év alatt jelentős változások mentek végbe cégünk életében.

Az 1996-2002 időszakban a vállalkozás profilja az ügyviteli szolgáltatások mellett az otthoni és kisvállalati informatikai szolgáltatásokból állt. A hangsúly ekkor is az ügyfélkör elégedettségén volt. Jelentős kisvállalkozói és családi ügyfélbázissal rendelkeztünk a környék meghatározó informatikai szolgáltatójaként.

A 2003-2007 közötti időszakban kezdtük el kiépíteni vezeték nélküli hálózatunkat és indítottuk el Kevenet néven a mára regionális szereplővé vált széles sávú internet szolgáltatásunkat. Ebben az időben a hálózatot főleg a kísérletezés, a technológia bevezetése jellemezte. Azonnal megmutatkozott viszont az igény az alternatív, gyors, ügyfélbarát szolgáltatásra.

A 2008-2013 időszakban a hálózat méretének és technológia színvonalának fejlesztése mellett új üzletágat indítottunk. Biztonságtechnikával, azon belül pedig közterületi térfigyelő rendszerek telepítésével, üzemeltetésével kezdtünk foglalkozni. Ezzel egy időben az ügyviteli tevékenységünket profil tisztítás keretében leépítettük.

2013-2016 között jelentős területi bővítést hajtottunk végre hálózatunkon. A mennyiség mellett a minőség is számít. 2014-ben elkezdődött a Kevenet hálózat gerincének korszerűsítése, ezzel együtt új, lényegesen gyorsabb csomagok kerültek a kínálatba. A biztonságtechnika is egyre nagyobb hangsúlyt kap a vállalkozás életében, jól kiegészítve a vezeték nélküli hálózat üzemeltetését.

 

 

BIZTONSÁGTECHNIKA

2017. január elsejétől különleges biztonságtechnikai szolgáltatásokkal állunk előfizetőink rendelkezésére. Bővebbet itt a honlapon a KAMERA menüpont alatt.